Echipa

1536669_649416931773193_2820063053523343919_n

RAMONA ANA, fondator si director Ramy’s Kids

Absolventa a liceului pedagogic “Elena Cuza” din Bucuresti, Ramona Ana este cadru didactic cu experienta in invatamantul prescolar si scolar, de stat si privat. A colaborat si predat atat in invatamantul romanesc cat si in cel britanic (International School of Bucharest in Romania si Wessex Primary School in Maidenhead, Marea Britanie). A implementat la Ramy’s Kids o metoda unica de predare a limbii engleze, ce imbina curriculumul romanesc cu cel britanic.

„Proiectul de suflet <<Ramy’s Kids>> a venit natural, din dorinta de a oferi copiilor o educatie armonioasa, in care copiii sa se dezvolte in functie de abilitati si aptitudini, sa isi descopere si valorizeze potentialul individual. “ Cred in diferentierea metodelor in educatie. Copiii sunt diferiti prin unicitatea lor, iar scopul unui dascal bun este de a sprijini copilul in a-si gasi propria mina de aur si de a-i insufla curaj si incredere in a-si explora potentialul.”

13934906_10208878193305402_4938870183801728303_n

DANIELA STANESCU, profesor de limba engleza si germana, director adjunct

Absolventa a Facultatii de Litere, sectia de germana-engleza, Daniela Popa este pasionata de predat si lucrul cu copiii. La Ramy’s Kids este profesoara de limba engleza si de limba germana, iar copiii o indragesc foarte mult. “A preda copiilor nu inseamna doar a transmite cunostinte, ci a trezi in copil o curiozitate si o bucurie de a explora si asimila ceea ce il incanta din jur. Profesorul este cel care ambaleaza cunostintele intr-un mod jucaus si distractiv, astfel incat copilul este bucuros sa invete.”

poza-site-mama

DUMITRA ANA, invatatoare, gradul 1

Doamna Ana este invatoarea cu cea mai solida experienta in invatamant si ne bucuram sa o avem alaturi. Absolventa a liceului pedagogic, cu toate gradele didactice obtinute, doamna Ana are peste 40 de ani vechime in lucrul cu copiii claselor I-IV, si ii place sa initieze copiii in tainele matematicii, sa gandeasca critic si sa isi depaseasca limitele.

ANCA IONESCU, profesor invatamant primar, director educational Ramy’s Kids

70900259_10217800078306951_3210748685260423168_n

Cu o experienta de peste 30 de ani in invatamantul de stat si privat, doamna Anca Ionescu este un profesor valoros, pe care ne bucuram sa il avem alaturi de noi. Absolventa a Liceului Pedagogic din Bucuresti si a Facultatii de Litere, Universitatea Bucuresti, mergand pe urmele mamei sale, un reputat profesor al Liceului Pedagogic, la after-ul nostru dna Anca isi foloseste experienta dobandita si ca manager si profesor a uneia din primele gradinite particulare din Bucuresti de dupa 1990. In cadrul Ramy’s Kids, Dna Anca lucreaza cu copiii claselor 0 si 1, preda limba engleza si coordoneaza echipa din sediul Cucuteni.

poza

DANIELA CRISTESCU- profesor invatamant primar

Absolventa a Facultatii de Litere- Colegiul universitar, cu specializarea Institutor si Profesor lb franceza, doamna Daniela este o persoanapozitiva, calma, perseverenta, cu o experienta de peste 15 ani in invatamantul primar. In prezent este si cadru didactic titular la scoala nr 66. Doamna Cristescu crede intr-un proces de predare-invatare ne-exclusiv, care sa includa si sa fie adaptat la toti copiii, in functie de particularitatile lor de gandire si perceptie.

14141696_1373753082653011_7967527308051748465_n

ALINA MUNTEANU, profesor invatamant primar (in concediu de crestere a copilului)

Absolventa a Universitatii Pedagogice „Ion Creanga” din Chisinau, cu un master in educatie la Universitatea de Psihologie si Psiho-pedagogie speciala, Alina imbina gratios experienta de profesor cu cea de psiholog. Este o persoana foarte creativa in lucrul cu copiii, ii invata sa fie implicati si activi (sa aranjeze masa, sa se ajute reciproc, sa fie o echipa). Este, de asemenea, si un excelent organizator de serbari si un rezolvator cu usurinta a diverselor conflicte emotionale inerente unui grup de copii.

poza 1

IOANA PLENICEANU, profesor invatamant primar

Absolventa a Facultatii de Litere din Cluj-Napoca, sectia Germana-Engleza, cu experienta in invatamantul de stat, doamna Ioana imbina predatul cu arta. Este pasionata de pian si dans, si de realizarea de activitati muzicale  si scurte coregrafii cu cei mici. „Imi place sa interactionez cu copiii, sa povestim, sa radem impreuna, sa invatam unii de la altii, pentru ca ei sunt, pana la urma, cei care descopera <<totul in nimic>>.”

IMG_20180908_121141_796

NICOLETA BUZOIANU, profesor invatamant primar

Absolventa a Facultatii de Istorie din cadrul Universității București, specializarea Istorie,
in prezent sunt studentă la programul de master, in cadrul aceleiași instituții, Nicoleta este foarta dornica sa lucreze cu copiii. „Îmi place foarte mult să fiu înconjurată de copii, să relaționez cu ei. Sunt o fire calmă, iubesc copiii, încă de mică mi-am dorit o carieră în care copii să reprezinte factorul principal”.

FB_IMG_1536432262100

Cristina Serbanescu, invatator

Absolventa a Facultatii de Psihologie, Cristina este o fire activa, comunicativa si vizionara.

„Din dorinta de a lucra cu copiii, inclinatie pe care am avut-o dintotdeauna, am ales sa las in urma anii de munca de birou, in domeniul vanzarilor si al managementului si sa ma dedic carierei in domeniul educatiei celor mici. Atat studiile in cadrul facultatii de psihologie imi vin in ajutor, cat si experienta ca educatoare, coroborate cu firea pozitiva, vesela, volubila si inclinatiile creative.Vreau sa le ofer copiilor de la afterschool nu doar educatie, ci si intelegere si caldura. Copiii au cel mai mult nevoie de dragoste si de siguranta. Educatia copiilor se face cu caldura si intr-un mediu de siguranta emotionala, exact ca acasa. Astfel ei devin creativi, liberi si prind aripi sa cucereasca lumea.”