Engleza online pentru copii

Cursuri interactive in mediul online pentru copii, pentru perioada in care acestia stau acasa

Conversatiile si cursul de lb engleza se poarta pe platforma online folosita de noi. Copiii se pot conecta de pe laptop-ul/ tableta de acasa.

Echipa noastra de profesori de limbi straine:

Daniela Stanescu
-profesor lb engleza si limba germana-
https://ramyskids.ro/echipa/
Ioana Pleniceanu
-profesor lb engleza si lb germana-
https://ramyskids.ro/echipa/
Ana Ramona
-fondator Ramy’s Kids, profesor de lb engleza-
https://ramyskids.ro/echipa/

Ce ne face speciali?

  • Profesori cu experienta in lucrul cu copiii si cu o solida baza de cunostinte lingvistice si pedagogice.
  • Grupele mici le permit profesorilor să acorde atenție fiecărui student și să vorbească cu toți copiii la fiecare curs online.
  • Folosim metode interactive de încurajare, ceea ce face din ora de engleză o experiență pozitivă pentru copil.
  • O varietate de resurse : suport audio-video, flashcards, materiale de la cele mai renumite edituri : Oxford University Press, Cambridge University Press, Macmillan, etc.
  • Comunicare permanenta cu parintii privind evolutia si rezultatele copiilor.    

Ne gasiti si pe canalul nostru de Youtube, unde postam din cand in cand lectii de limba engleza:

Prescolari

(4-6 ani)

Ora: 50 de minute de 2 ori/saptamana

Cost: 290 ron/ luna

Cursurile online pentru preșcolari se țin de două ori pe săptămână și le prezintă copiilor engleza într-un mod jucăuș. Orele sunt 100% în engleză, încurajând învățarea în mod organic, natural. În cadrul orelor ne concentrăm pe abilitățile de ascultare și vorbire folosind materiale vizuale ce sprijină procesul de învățare.

Ce va învăța copilul meu?
Copilul va fi expus constant la limba engleză. Chiar dacă fiecare copil e diferit, cei mai mulți se vor putea prezenta singuri, își vor însuși un vocabular potrivit vârstei și câteva noțiuni de gramatică. Vor putea răspunde la întrebări simple și vor folosi câteva formule de politețe. Vor urma instrucțiuni și vor juca jocuri educative în engleză.
Cel mai important, copilul tău va înțelege și va avea cunoștințele necesare pentru a putea purta conversații ușoare în școala primară.

Scoala primara (6-11 ani)

Ora: 60 de minute, de 2 ori/saptamana

Cost: 350 ron/ luna

Orele online pentru copiii mai mici vor aborda fonetica de bază și recunoașterea unor cuvinte simple, scrise, în timp ce orele pentru copiii mai mari vor aborda abilitățile de vorbire, ascultare, citire și scriere.

Ce va invata copilul tau?
Copilul tău va putea înțelege destul de multe în engleză și va avea uneltele pentru a începe să descifreze cuvinte și expresii necunoscute fără ajutorul profesorului. Va stăpâni destul de bine gramatica de bază a limbii engleze și va putea să citească și să scrie din ce în ce mai bine texte complexe. Orele sunt gândite să pregătească studenții pentru examenele Cambridge Starters, Movers și Flyers.

Inscrie-te aici:

Invata engleza de oriunde

Acum copilul tău poate participa la cursurile de engleză chiar din incinta casei. Profesorii noștrii de limbă engleză vor interacționa și vor preda prin intermediul online, folosind metode de învățare interactive și captivante.

Grupe mici si metode interactive

Learning is fun!

Grupele mici (maxim 5 copii) asigură conversația fiecărui copil cu profesorul la fiecare lecție. Grupele mici le permit profesorilor să cunoască mai bine copiii, ajutându-i să adapteze lecțiile la nevoile și nivelul lor. Atenția dedicată îi face pe copii să se implice și să învețe cu entuziasm.

Metodele interactive si platformele moderne fac invatarea online foarte usoara si distractiva.

Profesori special pregatiti sa lucreze cu copiii prescolari si de scoala primara

Profesorii nostri au experienta in special in lucrul cu copiii. Rabdarea, calmul si jovialitatea se impletesc perfect cu profesionalismul, astfel incat copiii nu realizeaza efortul de invatare.